Baltorpvej.dk / Link / GodeHer vil du kunne finde gode, nyttige og sjove link´s (Nyheder er mærket med Dato for oprettelse i 10 dage)

De gode link´s


Krak 
Krak - oplysningen og vej søgning


Rejseplanen 
Hvis du skal med tog & bus

Flere gode link´s
Fest i danmark
Mangler du sange til en fest, eller mangler du indbydelser, så få inspiration på fest i danmark hvor du også kan nynne med til sangene.


Danske sange 
Det kan være irriterende, hvis man lige mangler en helt bestemt sang til en begivenhed og bare ikke kan finde tekst eller noder til den. Til netop det formål er Danske sange blevet oprettet og her finder du 327 sange - alle med tilhørende akkorder klar til udskrift og mulighed for at hente sangen som Midi-fil.


OnWine
Det kan være svært at finde den rødvin som passer til bøffen derhjemme. Hos OnWine kan man finde 250 vine og tilhørende madopskrifter. Finder man en egnet vin, kan man købe den eller give den som gave.


Mixeren
Velkommen til mixeren - Her finder du alle slags drinks lige fra dem der får dig i gulvet, til dem der bare smager som himlen...


Kend din pc 
Her kan du finde kurser i de mest almindelige kontor programmer og enkelte meget populære programmer. Ingen tilmelding, ingen registrering og ingen gebyrer, blot alle de kurser du ønsker, når du har brug for dem og når du har tid til at tage dem.


HTML for første gang 
Indføring i hjemmesidekodning for begyndere - Hent kurset og nyttige, gratis programmer på denne side


Lav dit banner her 
Lav et banner hos Bannerforge, et genialt sted at få lavet sine bannere, og det koster intet.


Her kommer du til startsiden på Baltorpvej.dk